SSS

Skybilet.com sitesine girebilmek için hangi internet tarayıcısı'nı kullanmam gerekiyor?
Skybielt.com sitesini kullanmak için, İnternet Explorer 5.0 veya üstü, Nestcape 6.0 veya benzeri bir tarayıcı öneriyoruz. Eğer eski bir versiyon kullanıyorsanız, yeni sürüme güncellemelisiniz.

Biletimin fiyatı nasıl oluşturuldu?

Web sitemizde ve tüm reklamlarımızda fiyatlarımız service ücretleri hariç ve tek yön bir bilet için listelenen başlangıç fiyatıdır. En düşük fiyatlarda misal 10 koltuk mevcuttur, bunlar satıldıkça fiyatlar yükselmektedir, yalnız yüksek olanların fiyatlarıda caziptir. Online rezervasyon bölümünde tüm mevcut uçuşları en uygun fiyatla bulmak için www.skybilet.com sitesinden bulabilirsiniz.

Skybilet'da rezervasyonum nezaman kesindir?

Nezaman ki rezervasyonunuzu ödeme bölümündeki bütün verileri girdikten ve onayladıktan sonra, Skybilet'den onay numarası geldikten sonra rezervasyonunuzun teyidi kesindir. Bu sayfaya kadar bütün (uçuş) bilgilerini web sitemizden alabirlirsiniz.

Skybilet'dan biletime onay alıyormuyum?

Evet, rezervasyon sonrası Skybilet size e-posta ile onayınızı gönderecektir. Bu yüzden verileri girdiğinizde e-mail adresinizin kontrolünü yapın. (doğru olması çok önemlidir.) Ayriyeten rezervasyonun son bölümünden sonra bir onay numarası oluşturulmaktadır. Bu rezervasyon numarasını kayıp etmeyin, çünkü bu rezervasyon numarası ile bizden uçuş bilgilerini ve bununla ilgili tüm değişiklikleri öğrenebilirsiniz.

Skybilet'ı telefon ile arayabilir ve rezervasyon yapabilirmiyim?
Evet, telefon ile bilgi alabilirsiniz, yalnız rezervasyon yapılamaz.

Skybilet'dan bilet alabilirmiyim?
Skybilet rezervasyonunda elektronik yolcu bileti alıyorsunuz. Bunu e-posta olarak size skybilet gönderiyor. Chekin den giriş yapabilmek için biletiniz, kimlik ve/veya pasaportunuzu yanınızda bulundurun.

Skybilet'da uçuş saatleri nelerdir?
Rezervasyon teyidi ve uçuş saatleri komfly.com un göndermiş olduğu bilette mevcuttur. Her hangi bir değişiklikte şirketimiz sorumlu değildir. Uçuşunuzdan 48 saat önce, uçuşunuzu tehit etmeniz gerekmektedir. Doğru uçuş saatleri ve uçuş numaralarını temin etmekle siz yükümlüsünüz.

Skybilet dan önceden uçakta yer ayırtabiliyormuyum?
Uçaktaki yerinizi sadece check-in de ayarlayabiliyorsunuz.

Skybilet da biletimin ödeneğini nasıl yapabilirim?
Skybilet.com dan rezervasyonunuzu kolayca kredi kartı ödemesini yapabilirsiniz.

Uçuşumu Skybilet de değişebilirmiyim?
Evet, kalkış öncesi 48 saate kadar uçuşunuzu değişebilirsiniz. Değişiklik ler sadece telefonla ve call centeren açılış saatlerinde yaptırabilirsiniz. Değişiklik için ücret ödemeniz gerekmektedir. Bu ücretler hava yolu şirketine göre değişmektedir, bu yüzden geniş bilgi için call center'e aramanız gerekmektedir. Değişiklik yapıldığında uçak da fiyat farkı varsa bunu ödemeniz gerekir, eğerki fiyat farkı yok ise veya daha uygun ise geri ödenek yapılmamaktadır.

Uçuşumu Skybilet de iptal edebilirmiyim?
Evet, kalkış öncesi 48 saate kadar uçuşunuzu iptal edebilirsiniz. İptal i sadece telefonla ve call centeren açılış saatlerinde yaptırabilirsiniz. İptal için ücret ödemeniz gerekmektedir. Bu ücretler hava yolu şirketine göre değişmektedir, bu yüzden geniş bilgi için call center'e aramanız gerekmektedir.

Hollanda' ya seyahat etmek için hangi belgeler gerekmektedir?
Geçerli Schengen vizenizin olması gereklidir.

Türkiye için vize gereklimi?
Evet, Hollanda ve Belçika pasaportu sahiplerine (eğerki Türk pasaportu yoksa) vize almak zorunludur. Vize 10 Euro (kişi başına) ödenmesi üzerine pasaport kontrolünden önce Türkiye nin her havaalanında elde edilebilir.

Skybilet uçuşlarında bagaj hakkı nekadar?
Ucuş firmasına göre yolcu başına göre el bagajı ve normal bagajın kilosu değişmektedir. Biletinizin üzerinde kaç kg götürebileceginiz yazmaktadır. Fazla bagaj kg başına 5 Euro dan başlamaktadır. (uçak şirketine göre değişmektedir).

Skybilet uçuşlarında hayvan götürülebilirmi?
Talep üzerine hayvan götürebilinir, yalnız hava yolu şirketin kurallarına tabi dir.

Skybilet uçuşlarında yemek servisi varmı?
Uçak firmalarına göre değişmektedir; bazı firmalar biletin içerisinde dâhil etmektedir, bazı firmalarda ise servisi ücretlidir.

Hamile olan bir bayan uçabilirmi?
Genelde kural şudur; Hamile kadın gebeliğin 28 inci haftasına kadar uçabilir. 28 ve 35. hafta arasında doktor tarafından verilmiş geçerli bir sağlık sertifikası şarttır. Yalnız bu uçak firmalarına göre yine değişmektedir. Lütfen geniş bilgi için call center i arayın.

Seyahat ve iptal sigortası mecburi midir?
Biz müşterilerimize her zaman seyahat ve iptal sigortasını önermekteyiz. Farklı sigorta şirketlerinden bunu yaptırabilirsiniz.

Bagaj im kaybolursa ne yapmalıyım?
Uçuş sırasında bagaj kaybolmasında, havaalanında taşıma şirketine bildirin ve bir Öze Usulsüzlük Raporu (PIR) raporu doldurun. Bu rapor olmadan hiç bir şekilde tazminat talep edemezsiniz. Ayriyeten bagaj etiketide gereklidir.

Şikâyet için nereye başvurmalıyım?

Skybilet ya bir ay içerisinde şikâyette bulunabilirsiniz. Şikâyetinizi info@skybilet.com'a e-mail olarak gönderebilirsiniz.

Benim sorum yukarıda mevcut değildir!
Başka sorularınız ve detaylı bilgi için İstanbul'dan +90 212 638 21 53 ve Ankara ' dan + 90 312 430 19 80 arayabilirsiniz.